Delavnice

6332432_origLikovne delavnice društva so namenjene otrokom, mladostnikom, ki bi si želeli skozi likovno umetnost razvijati svojo kreativnost. Poleg učenja likovnih veščin pa delavnice Združenja likovnih terapevtov Slovenije razvijajo tudi splošne človeške veščine (osebnostne, čustvene, socialne), ki so primerne za otrokovo razvojno obdobje.

Ideja za likovne delavnice je nastala v toku večletnega plodnega sodelovanja Mateje Korbar Šimić, akad. slik, in likovne terapevtke Irene Valdes, MA.

Kot nosilka in vodja delavnic je Mateja pripravila kakovosten, čuječ, umetniško celovit in starosti primeren umetniški program kot glavno dejavnost. Dodano vrednost pa je nadgradila Irena Valdes, ki je s svojim znanjem obogatila program na način, da se ta prilagaja tudi razvojni stopnji otroka in mladostnika. Tako se skozi likovnost nagovori tudi ostale osebnostne veščine, ki so tako pomembne za uravnovežen razvoj.

Za izvedbo delavnic je potrebno minimalno število interesantov v podobni starostni skupini, zato svoje povpraševanje pošljite po e-pošti in se vam oglasimo.